Knjiga vtisov

Karmen

Najlepša hvala za vaš čas in odgovor.

Irena

Še posebej prisrčno pozdravljam vse sodelavce in prostovoljce, oslabele in bolne, vse urejene družine in vsa razdrta družinska ognjišča, vse iz družbe odrinjene osamljence in vse iskalce lepega in dobrega

Alja

Bravo in veliko uspeha vam želim!

Majda, 85 let

Bilo je zelo lepo, meni so te zimzelene pesmi, popevke, zelo všeč, vendarle sem dobila občutek, da je še menda normalni svet zunaj. Zadnja leta nisva nikamor šla, potem pa je prišel Covid-19 in sva se izolirala.

Anica, 83 let

Sam Bog vas je poslal, angeli varuhi, kaj naj rečem. Hvala vam, okna so zopet čista in zavese dišijo. Veste, imam težave z ravnotežjem in si ne upam. Včasih sem to sama. Sedaj pa ne morem, saj delam vaje, vsak dan. Včasih sem hodila še telovadit, pa na izlete. Zdaj pa on ne more, sama pa ne grem.

Francka, 87

Vam lahko zaupam, tudi koristni ste, ste mi pomagali in dajali psihično oporo. Moj mož pa vas je bil vesel, jaz pa sem se razbremenila, saj za malo. Že vedenje, da je še nekdo, ki ga lahko pokličem, prinese občutek varnosti.

Nives

Super. Sem zares vesela vašega sodelovanja.

Alojz, 93

Hvala za informacije in pogovor, bili ste prijetni sogovornik. Všeč mi je, ker sva se pogovarjala o grozdju, trti in obrezovanju, to delo me veseli. Redko se še s kom pogovarjam, ženo obiskujem v domu starejših, demenca veste, sinova pa sta vsak na svojem, jaz pa sam v tej veliki hiši. Nimajo časa.

Mojca

Društvo za pomoč v tretjem življenjskem obdobju. Hvala za dogodek in vabilo. Srečanje s kulturnim programom na Ljubljanskem gradu. Nepozabno in toplo srečanje z organistom Sašo Frelihom – Mišom in gospo Frelih, s katero sva ugotovili, da se itak poznava. So ljudje, ki jih občudujem. Njihovo znanje, energijo, nekaj toplega, kar veje iz globin.

Barbara

Vas bi pa človek poslušal in poslušal.

Tanja

Tako globoko hvaležna, da sem včeraj lahko pela in povezovala prireditev za Društvo za pomoč v tretjem življenjskem obdobju na Ljubljanskem Gradu, ki je govorila ravno o hvaležnosti. Thank you for the music, res. Besedilo Abbe po hudi koronski suši razumem bolj kot kdajkoli. Tole je pa Orion – ena meni ljubših popevk.

Ivica, 92

Zares sem vam hvaležna, da ste se spomnili in ste slikali grob, sedaj lahko večkrat pogledam sliko. Lepo od vas. Ko bo lepše vreme bova zopet šli urediti grob. To mi sedaj veliko pomeni.

Mirjana

Spoštovana gospa, hotela bi se vam zahvaliti za včerajšnji vaš prostovoljni jaz bi temu rekla humanitarni oz. človeški prispevek pri reševanju in uspešnem zapletu izboljšanja oz zdravljenja z operacijo pri gospe Umek.Veliko stvar ste naredili. Hvala lepa!

Metka

Prvovrstno, mega pohvale. Pravi in odgovorni ljudje.