Vabljeni k ogledu kratkega videoposnetka Pomladnih iskric na krilih zimzelenih melodij 2022

K ogledu še posebno vabljeni tisti, ki se zaradi bolezni, družinskih obveznosti in slabega vremena niste udeležili letošnjega humanitarnega glasbeno-pogovornega dogodka Pomladne iskrice na krilih zimzelenih melodij 2022. Dogodek je potekal v nedeljo, 29. 5. 2022, ob 16. uri, v Stanovski dvorani na Ljubljanskem gradu.

Z videi želimo ozaveščati o pomenu družabništva, ki za starejše osebe predstavlja most do socialne, ekonomske in tehnološke vključenosti v družbo. Obenem prispeva k bolj kakovostnemu in dostojnemu življenju starejših, vpetosti v kulturno-umetniško dogajanje ter ohranja posameznikovo dostojanstvo ter ustvarja medgeneracijsko solidarnost in sožitje.

Še enkrat se iskreno zahvaljujemo so-gostiteljema Ljubljanskemu gradu in Mestni občini Ljubljana. Dogodek je podprlo Stičišče Središče, sofinanciralo pa Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Obenem se zahvaljujemo vsem, ki podpirate naše delovanje in razvoj programa Družabništvo za starejše na domu v Sloveniji:
DRI, Rail Cargo Group, Arriva Slovenija, Slovenska Veteranska Avtomoto Zveza (SVAMZ), Cvetličarna Šimenc, Lekarna Ljubljana (LL Viva), Lidl Slovenija – Ustvarimo boljši svet, Slaščičarna Mozzaik, Gostilna in pizzerija Jurman, MGLC Ljubljana, Švicarija, Efa Flex, Osnovna šola Brihtna glava in Združenje SAZAS.

Hvala tudi Maksu Pustu in Andreju Bajuku za pripravo in montažo videoposnetka.